0

Se MediEvil-traileren nå!

Den etterlengtede remaken av Playstation-klassikeren MediEvil er endelig her. Vi møter endelig Sir Daniel Fortesque hele, 14 år etter hans forrige spill; MediEvil Ressurection på PSP, som også var en remake av originalen.

Sir Daniel Fortesque har briljert med sitt fravær i alt for lang tid, og med unntak av en opptreden i Playstation All Stars Battle Royale på PS3 har både han og MediEvil-serien virkelig lugget død.

MediEvil føyer seg inn i rekken av PS1-spill som får lenge etterlengtede nyoppussede versjoner på PS4. Både Crash og Spyro har allerede fått sine spill, og at Sir Daniel skal være nestemann ut er veldig utrolig. Kanskje er det enda flere i gjerde?

Men nå er han altså endelig tilbake fra graven. I traileren så ser vi velkjente områder i nydelig 4K og 60 FPS, og vi gleder oss veldig til å igjenoppleve dette magiske og gotiske eventyret.

Vi må nok dessverre vente litt, da traileren ikke sier noe som helst om noen dato, annet enn at det kommer i 2019.

Spilte du Medievil på PS1? 

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 28 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og plattformer. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash Bandicoot, Uncharted og Guitar Hero.