Sunset Overdrive til PC ser nok en gang ut til å være på vei
0

Sunset Overdrive til PC ser nok en gang ut til å være på vei

nov 01 Anders Lønning  

En av de oversette perlene fra de tidligste årene til Xbox One har lenge ryktes å være på vei til PC. Nå ser det ut til å være like rundt hjørnet.

Det var allerede i mai i år at vi først så antydninger til at Insomniac Games spillet Sunset Overdrive var på vei til PC. Den gang da stammet ryktene fra at det koreanske klassifiseringsorganet, GRAC, hadde tatt en titt på spillet. Denne gangen skal det være selveste ESRB, klassifiseringsorganet for spill i USA, som skal ha gitt spillet «M for Mature»

Det er ikke oppgitt hvem det er som skal stå for utgivelsen. Original var det Microsoft som hadde denne æren, men om den avtalen som ble inngått når spillet var under utvikling strekker seg utenfor Xbox One plattformen vites ikke.  Det er ikke usannsynlig at denne utgivelsen er et av trinnene i planen Microsoft har om å bringe Game Pass abonnementet sitt over til PC plattformen heller.

Uansett er Sunset Overdrive etter min mening, sine mangler til tross, et strålende spill som flere burde fått med seg, og det er en utelukkende god ting at flere nå vil få muligheten til dette.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.