Spillnettsted må donere til veldedighet for å ha lekket informasjon om Red Dead Redemption 2
0

Spillnettsted må donere til veldedighet for å ha lekket informasjon om Red Dead Redemption 2

nov 01 Anders Lønning  

Eierne av det britiske spillnettstedet Trusted Reviews, TI Media har inngått forlik med Rockstar eier Take-Two i en sak hvor nettstedet ble fersket i å lekke informasjon om Red Dead Redemption 2 som stammet fra et internt og konfidensielt dokument.

Tidligere i år postet spillnettstedet en artikkel som beskrev flere elementer fra det, den gang, kommende storspillet, deriblant påstander om en Battle Royale modus som angivelig skal være del av spillets online del, som skal lanseres senere i år.

Artikkelen er nå fjernet fra nettstedet og erstattet med en uforbeholden unnskyldning

– 6. februar 2018 publiserte vi en artikkel hvor kilden til informasjonen stammet fra et konfidensielt dokument. Vi burde ha visst at denne informasjonen var konfidensiell og burde ikke ha publisert den. Vi beklager uforbeholdent til Take-Two Games og vi har forsikret oss om at slikt ikke vil forekomme hos oss i fremtiden.

Detaljene i forliket stipulerer at Tusted Reviews må donere 1 million pund til en veldedighet som utpekes av av Take-Two Games

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.