Selger unna
0

Selger unna

apr 06 Spill.no  

Apples nye leketøy, iPad, ble lansert i USA lørdag 3. apil. Nå er de første salgstallene klare fra Apple, som kan gratulere seg selv med en vellykket lansering. Ifølge Apple selv ble hele 300.000 enheter solgt på lanseringsdagen gjennom forhåndsbestillinger på nettet, butikkjeden Best Buy og Apples egne utsalgssteder i USA.

Norge?

Mens maskinen går som varmt hvetebrød i USA, er det fortsatt uvisst når den kommer i salg i Norge. Den lanseres i Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania og Sveits senere i april, mens vi i Norge fortsatt ikke har fått noen lanseringsdato. Apple i Norge vil ikke si noe nærmere om når den kommer, og mens det tidligere har stått at den lanseres i mars på Apples norske nettside, er dette nå fjernet.

Vi i Spill.no er mest spent på de nye spillmulighetene vi får med iPad. iPhone har mange kule spill, men med større skjerm og bedre maskinkraft tror vi at iPad kan by på helt nye og unike muligheter for spillutviklere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.