Skyrim som barne-TV-serie
0

Skyrim som barne-TV-serie

des 04 Spill.no  

Med YouTube-klippet The Elder Scrolls Adventures with the Dovahkids presenterer brukeren HarryPartridge Skyrim som en TV-serie for barn.

Frokost-TV

Er det noe vi alltid kan regne med internett for, er det hjemmelagde tolkninger av populære fenomener, og da spesielt dataspill. The Elder Scrolls V: Skyrim er som kjent et ganske populært fenomen i disse dager, og vi rapporterer ukentlig om nye krumspring fra fansen. Dette klippet er det foreløpig siste tilskuddet i den lange rekken av Skyrim-relaterte prosjekter denne vinteren, og viser hvordan spillet ville tatt seg ut om det var en actionserie barn kunne se på TV i helgene sammen med frokostblanding og lørdagsgodt.

Se klipp

HarryPartridge er ikke ukjent med dette mediet, og gjorde for en stund siden det samme med filmen Watchmen da den ble lansert. Se klippet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.