Snart klart for mer «Skate»
0

Snart klart for mer «Skate»

nov 07 Spill.no  

Da «Skate» ble lansert i 2007 forandret det mange spilleres oppfatning av hvordan et skatespill skulle være. Det ga den da enestående skatespill-serien, nemlig «Tony Hawk Pro Skater», en konkurrent. I tillegg gjorde «Skate» grunnleggende forandringer i hva man forventet av kontrolloppsett i spill av denne typen. I januar i år kom oppfølgeren «Skate 2» og nå kan vi allerede begynne å glede oss til neste spill i serien.

 

«Skate 3» vil være satt til et nytt sted, en oppfunnet by kalt «Port Carverton». «Port Carverton» vil være et skateparadis hvor skating er godtatt av samfunnet. Historien fortsetter der det forrige spillet sluttet. Som den nå legendarisk skateren skal man bygge opp et eget merke og lag. Funksjonen for å designet ditt eget logo fra det forrige spillet blir utvidet og man skal nå få mer kontroll over hvordan ditt eget design blir plassert i spillet. Lag-funksjonen vil gå ut på å rekruttere nye skatere og å oppnå publisitet for ditt eget merke.

 

EA Black Box lover også en utvidet flerspillerdel. Flerspillerdelen vil være fokusert rundt lagspill med flere spillere. Alle de gamle spilltypene vil returnere med lagspill-funksjonalitet og det vil eksistere flere nye spilltyper. Man kan også rekruttere andre spillere til sitt eget lag i historiemoduset. Det vil si at man kan spille hele historiemoduset sammen en venn.

 

I den nyeste traileren (som kan ses under) har EA Black Box prøvd å spille opp lagfunksjonen. Dessverre ser det ikke ut som om «Skate 3»  har noe særlig til grafiske oppgraderinger. Noen nye triks blir heller ikke vist. Det forventes derimot at det vil finnes nye triks i spillet, men ingenting har så langt blitt annonsert.

 

«Skate 3» har antydet slippdato mai 2010. Det kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.