Snikmordere i Hellas?
0

Snikmordere i Hellas?

apr 13 Alexander Lund  

Kan det hende at vi skal til antikkens Hellas i det neste kapittelet i Assassins Creed serien?  Det mener i hvert fall Comicbook.com.

De har snakket med anonyme kilder i Ubisoft, som har antageligvis har bekreftet at Hellas er hovedscenario for det neste kapittelet i den evige kampen mellom snikmordere og tempelriddere.

En klype sodium

Det skal sies at Hellas høres veldig logisk ut, med tanke på handlinene i Origins. Ubisoft har også sagt tidligere at Antikken er en veldig interesant periode å utforske, med både Platon, Aristoteles og Alexander den Store som mulige karakterer man kan møte, og hvem vil vel ikke klatre opp Parthenon for å synkronisere kartet over Aten.

Nå skal riktig nok alle slike rykter tas med en klype salt, men det er verdt å merke seg at de samme kildene ga Comicbook riktig  informasjon om  Assassin’s Creed Origins  lenge før spillet var annonsert. Blant annet kunne de melde at det skulle foregå i Faraoenes Egypt.

ANTIKKEN: Det er ikke første gang Hellas er nevnt i serien.

Etter Syndicate, stoppet Ubisoft opp med årlige utgivelser i serien, og vil nå bruke to år på hvert spill, noe som gjør at neste tittel kan forventes i 2019 en gang. Bruker de tiden like godt som de gjorde med Origins, kan vi ikke si annet enn at vi gleder oss.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill