Snusk på Wii
0

Snusk på Wii

feb 25 Spill.no  

I serien håpløse spillkonsepter gjør Ubisoft en god jobb med å prøve å sikre seg førsteplassen. Deres kommende partyspill, «We Dare», er nemlig et forsøk på å lage et småpirrende partyspill på Wii.

12 år?

I den håpløse traileren fra spillet ser vi fire vakre voksne mennesker som holder på å le seg ihjel foran Wii-en sin. De spiller «We Dare», og må blant annet kline med Nintendo Wii-håndkontrolleren (husk anti-bac!) og daske hverandre på rumpa. Traileren avsluttes med et herlig strippeshow fra de to gutta.

Småerotisk og lystskapende, javel. Overraskende nok har spillet fått tolv års aldersgrense fra PEGI, så med andre ord er det fritt frem for hele familien å daske løs, strippe og kline med hverandre. Æsj.

Det burde kanskje ringt noen bjeller hos Ubisoft mens de utformet dette konseptet. Spillet kommer i salg 3. mars, og med mindre det følger store mengder alkohol med anmeldereksemplaret, kan vi ikke love noen anmeldelse på Spill.no

Se traileren til «We Dare» her:

«We Dare» utvikles og utgis av Ubisoft. Spillet lanseres på Nintendo Wii og Playstation 3 3. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.