Søndagstapas
0

Søndagstapas

feb 27 Spill.no  

Vi nærmer oss nå slutten på uken og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt rabalder i en ellers ganske så snill og rolig søndag. Alt fra store annonseringer til små morsomheter kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et bredt tilbud på menyen og tar gjerne i mot både ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne uken består søndagstapas-menyen av en rekke godbiter. Det hele åpnes med nok et heftig gjensyn med «Crysis 2», før vi får en smakebit på valgenes kval i «Infamous 2». Deretter får vi et nytt inblikk i «F.E.A.R 3», før vi får en tøff liten trailer fra «Dawn of War II – Retribution». Mot slutten tar vi så en titt på nedlastbart-innhold til både «Fable III» og «Dead Space 2», samt informasjon om PC-versjonen til førstnevnte. Det hele avsluttes så med en humoristisk liten video om nettsamfunnet til «Call of Duty: Black Ops».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

Profeten er tilbake

«Crysis 2» har omtrent hatt et fast innlegg i søndagstapas de siste ukene, men så lenge Crytek og Electronic Arts fortsetter å pøse på med heftige trailere er det vanskelig å la være. Denne uken har vi nemlig to nye smakebiter fra «Crysis 2», som begge kan ses under. Den første forklarer endelig hvordan laglederen fra det første «Crysis» også er en del av handlingen i «Crysis 2», samt hvilken rolle han spiller for oppfølgerens nye hovedkarakter, Alcatraz. Den andre traileren gir oss et stilistisk, men samtidig dypere innblikk i den nye nano-suitens snikemodus.

 

 

«Crysis 2» har slippdato 25 mars 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Beryktet eller berømt?

Spillåret 2011 ser ut til å bli et år fylt av utallige kvalitets-titler, blant de aller mest etterlengtede titlene finner vi også Sucker Punch Productions oppfølger, «Infamous 2». Spillet vil, som forgjengeren, ha et stort fokus på moralske valg med innvirkning på både handling og gameplay. Det såkalte karma-systemet er også temaet for den nyeste traileren til spillet, som kan ses under.

 

«Infamous 2» har antydet slippdato juni 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

Vanskelig uvirkelighet

Grøssende atmosfære og heseblesende action gjorde «F.E.A.R» fra 2005 til en kjempesuksess og selv om oppfølgeren «F.E.A.R 2: Project Origin» ikke helt klarte å overbevise fansen, har Warner Bros. Interactive fortsatt tro på serien. «F.E.A.R 3» er forventet til våren og utviklerne hos Day 1 Studios håper at et nytt fokus på samarbeidspilling (co-op) vil overbevise tvilerne. Det vil ikke derimot si at det nye samarbeids-moduset er det eneste Day 1 Studios har lagt sjela ned i. Denne uken slapp de nemlig en utviklerdagbok til spillet, hvor de snakker om flere av spillets definerende elmenter. Videodagboken kan selvfølgelig ses under.

 

«F.E.A.R 3» har slippdato 26 mai 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Hevn på horisonten

Nå om dagen har nok «StarCraft II» et rimelig godt tak på de aller fleste strategi-spillerne. Likevel håper Relic Entertainment at folk ikke har glemt helt hvem som holdt sjangeren gående mens Blizzard var fokusert på MMO-markedet. Til uka er de nemlig klare med utvidelsespakken «Dawn of War II: Retribution», noe fans av fokusert strategi med høy hastighet sikkert burde merke seg. «Dawn of War»-serien er basert på Games Workshop sin «Warhammer 40,000»-lisens og denne uken kom Relic Entertainment ut med en såkalt lanseringstrailer til spillet.

 

«Dawn of War II: Retribution» har slippdato 4 mars 2011. Spillet kommer kun til PC.

Endelig tilbake på PC

Da «Fable III» ble annonsert, sommeren 2009, var det med lovord om at serien også skulle returnere til PC. Rollespillserien har nemlig gjort suksess på PC før med «Fable: The Lost Chapters», den utvidede versjonen av «Fable». Derimot ble plattformen oversett da «Fable II» kom til verden. Det var også veldig lite snakk om en PC-versjon da «Fable III» ble lansert i oktober i fjor og det kunne virke som om PC-spillerne nok en gang skulle bli oversett. Nå kan derimot PC-spillende fans av serien endelig puste lettet ut. Denne uken ble det nemlig annonsert at «Fable III» kommer til PC i mai. I tillegg til dette ble det også sluppet en trailer til den kommende nedlastbare-pakken til spillet, kalt «Traitor’s Keep». Den nye traileren kan ses under.

 

«Fable 3» finnes allerede til Xbox 360. PC-versjonen har antydet slippdato mai 2011.

Avkuttet, men ikke død

Visceral Games «Dead Space 2» traff markedet i slutten av forrige måned og har for mange blitt en tidlig favoritt til årets topplister. Denne gangen ut har utviklerne også valgt å gi spillet mer støtte i ettertid. For mens forgjengeren kun fikk, for det meste, overfladiske våpen og rustninger, får «Dead Space 2» nå en skikkelig nedlastbar-pakke. «Dead Space 2: Severed» er forventet til uka og vil gjennom to kapitler fortelle mer om noen av karakterene fra Wii og Playstation 3-spillet «Dead Space: Extraction». Denne uken slapp Visceral Games også en trailer til den kommende pakken, som kan ses under.

 

«Dead Space 2» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Shannon Elizabeth vs. «Call of Duty: Black Ops»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en morsom liten video stjerneskuespilleren Shannon Elizabeth, kjent for blant annet «American Pie» og «Bobcats», første møte med «Call of Duty: Black Ops». Vær advart, videoen under inneholder det vi kanskje vil kalle mindre pent språk.

 

«Call of Duty: Black Ops» finnes allerede i butikkene og kan skaffes til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og Nintendo DS.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.