Søndagstapas
0

Søndagstapas

aug 14 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt underholdning i den ellers ganske trøtte og tørre søndagen. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe som faller i smak hos de aller fleste. Som vanlig tar vi også gjerne i mot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med samarbeid og gravitet-skiftende action i «Inversion», før vi høre Ken Levine snakke ut om «Bioshock Infinite». Deretter blir det flerspiller-ferdigheter i «Resistance 3», før vi kjører utenfor banen i «Ridge Racer Unbounded». Så får vi en ny introduksjon til Sylvari-rasen i «Guild Wars 2», før vi ser på lydbildet til både «Rage» og «Deus Ex: Human Revolution». Mot slutten blir det så nok en actionspekket trailer fra «Ace Combat: Assault Horizon», før vi får et skikkelig imponerende innblikk i «Saint’s Row: The Third». Det hele avsluttes så med en morsom liten video fra «Rise of Nightmares».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Inversion»

Saber Interactive og Namco Bandai jobber for tiden med det kommende tredjepersons-skytespillet «Inversion». Utviklerne prøver å fornye skytespill-formelen ved å introdusere gravitet-skiftende gameplay. Videre blir det også lovet samarbeidspilling (co-op) for opptil to spillere gjennom hele historiemoduset. Det er også denne funksjonen som er fokuset for den siste traileren fra spillet, som kan ses under.

 

«Inversion» har slippdato 10 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Bioshock Infinite»

Det tredje spillet i «Bioshock»-serien, nå med Ken Levine og Irrational Games tilbake bak spakene, ligger an til å bli et av neste års største spill. «Bioshock Infinite», som spillet heter, vil introdusere spillerne til en ny idealist-by og nye både fargefulle og dystre karakterer. Denne uken ble det også sluppet et intervju med mannen bak spillet, den alltid like entusiastiske Ken Levine, hvor vi blant annet får detaljer om handling, karakterer og fremtidlige prosjekter fra utviklerstudioet. Intervjuet, i videoform, kan ses under.

 

«Bioshock Infinite» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Resistance 3»

Sony og Insomniac Games åpnet denne uken «Resistance 3»-betaen for Playstation Plus medlemmer i Europa. Kanskje betatestingen har gitt deg blod på tann, eller kanskje du enda ikke har fått muligheten til å være med på festlighetene. I alle fall kan dere sjekke ut en av de siste videoene fra spillet, hvor utviklerne utdyper filosofien bak designet og hvordan diverse flerspiller-ferdigheter fungerer. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Resistance 3» har slippdato 7 september 2011. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

«Ridge Racer Unbounded»

Bugbear Entertainment, mest kjent for «Flatout»-serien, og Namco Bandai Games annonserte tidligere i år «Ridge Racer Unbounded». Undertittelen, Unbounded, hinter tydelig til en ny rettning for serien, men Bugbear og Namco Bandai har så langt vært sparsomme med detaljer. Denne uken slapp de derimot en ganske så avslørende trailer. Her blir vi nemlig lovet både skapermodus og en actionspekket kjøring som er langt fra det serien tidligere har servert. Traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Ridge Racer Unbounded» har antydet slippdate en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC og Nintendo 3DS.

«Guild Wars 2»

Areanets «Guild Wars 2» ligger, i de håpefulle sine øyne – undertegnede inkludert, an til å revolusjonere MMO-markedet. Ved å gi slipp på mange av de kjennetegnede, men dog ofte slitsomme, aspektene man forbinder med MMO-spill, håper utviklerne å gi spillerne alt det positive sjangeren har å by på uten de negative sidene. Et av de kjennetegnede aspektene som forblir er derimot muligheten til å velge hva slags rase man vil spille som. For å markere de forskjellige rasene har Areanet dedikert diverse uker til dem og denne uken var det planterasen, Sylvari, som sto for tur. Det er i denne sammenhengen de også har sluppet videoene som kan ses under.

 

 

«Guild Wars 2» har foreløpig ingen slippdato. Spillet kommer kun til PC.

«Rage»

Id Software jobber for tiden med førstepersons-skytespillet «Rage». Spillet er satt til en post-apokalyptisk verden og er bygget på Id Softwares nyeste spillmotor, såkalte Id Tech 5. Spillet skal være det største utvikleren noen gang har brynet seg på og lover å utvikler Id Softwares kjennetegnede stil til nye høyder. Denne uken er det spillets lydbilde og kunstneriske retning som står i fokus, noe som kommer tydelig fram i den siste utviklerdagboken fra spillet. Utviklerdagboken kan som vanlig ses under.

 

«Rage» har slippdato 7 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Deus Ex: Human Revolution»

Eidos Montreal og Square Enix har store sko å fylle med deres kommende «Deus Ex: Human Revolution». Derimot har utviklerne vist gang på gang hvor mye tanke som ligger bak spillets aspekter. Det inkluderer også spillets lydbildet, som også er fokuset for denne ukens utviklerdagbok. Utviklerdagboken kan selvfølgelig ses under.

 

«Deus Ex: Human Revolution» har slippdato 26 august 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Ace Combat: Assault Horizon»

Project Aces og Namco Bandais «Ace Combat: Assault Horizon» har imponert grundig med en rekke actionspekkede trailere. Denne trenden er også noe de fint klarer å fortsette med denne ukens trailer. Traileren gir oss som vanlig masser av flyaction og ødeleggelsene som det selvfølgelig innebærer. Traileren kan som vanlig ses under.

 

«Ace Combat: Assault Horizon» har slippdato 14 oktober 2011. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Saint’s Row: The Third»

Volition Incs «Saint’s Row»-serie er nok mest kjent for sin useriøse natur samt de utallige usannsynlige situasjonene det innebærer. Det stopper derimot ikke utviklerne fra å imponere grundig med en gameplay-trailer fra det kommende «Saint’s Row: The Third». Traileren, som kan ses under, viser oss spillets introduksjons-oppdrag. Over åtte minutter med overdreven, men fortsatt imponerende, action, hvor vi får se både nye og gamle karakterer sette livet på spill. Gameplay-traileren kan selvfølgelig ses under.

 

«Saint’s Row: The Third» har slippdato 18 november 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Rise of Nightmares»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg, nok en gang, å avslutte med en ganske så lattermild video til det kommende kinect-spillet «Rise of Nightmares».

 

«Rise of Nightmares» har slippdato 26 august 2011. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.