Sony arrangerer show i februar
0

Sony arrangerer show i februar

jan 06 Spill.no  

Sony Computer Entertainment America forbereder eventet Destination PlayStation i februar for å vise frem nye produkter og snakke om planer for 2013.

Fremtidsplaner

Vi har bare så vidt rundet nyttårsaften, og allerede er snakken om neste generasjon i gang for fullt. I hvert fall på ryktesiden. Offisielt sett er det stille som graven. Men når Sony nå inviterer til fire dager med annonseringer, møter, presentasjoner og cocktails, er det lov å spekulere litt, synes vi.

Microsoft begynte her for leden som kjent å telle ned til E3, noe som satte i gang spekulasjonene om at neste Xbox blir presentert der. Med Destination PlayStation noen måneder i forveien, er det mulig for Sony å avduke Playstation 4 først. Det verserer også rykter om at Microsoft planlegger et lignende arrangement for sin kommende konsoll, men inntil videre støtter vi oss til nedtellingen på Major Nelsons blogg.

Eventet finner sted 25-28, februar på hotellet Fairmont Scottsdale Princess i Sonoran-ørkenen i Arizona. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.