Trekker tilbake «Halo-kuler»
0

Trekker tilbake «Halo-kuler»

jan 06 Spill.no  

Våpenprodusent Liberty Ammunition har trukket tilbake såkalte «Halo Point»-kuler fra nettbutikken sin, etter ordre fra Microsoft, melder Kotaku.

Ordspill

«Halo Point» er et ordspill på «Hollow Point», en type kuler man bruker for ekstra uttelling, og samtidig redusert skade på omgivelser. Selskapet bak kulene, som en Kotaku-bruker tilfeldigvis kom over i en Discovery-dokumentar, heter Liberty Ammunition, og holder til i Florida. De har tidligere utviklet ammunisjon eksklusivt for det amerikanske millitæret, men har nå altså rettet seg også mot det private markedet. 

Microsoft, som aldri har gitt tillatelse til bruken av logo og navn, hevder å ha kontaktet Liberty allerede i fjor, og tok på oppfordring fra Kotaku opp igjen tråden denne uken, noe som førte til at selskapet fjernet alt av bilder og informasjon om kulene fra nettsiden sin.

– Microsoft har ingen lisensavtale med Liberty Ammunition, eller noen annen våpenprodusent, og firmaet har ikke tillatelse til å bruke Halo-merkevaren på noen av sine produkter, forsikrer en Microsoft-ansatt til Kotaku.

Ingen blunder som med Medal of Honor-tullet i fjor, med andre ord.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.