Spill Skyrim Very Special Edition på iPhone og Android!
0

Spill Skyrim Very Special Edition på iPhone og Android!

jun 13 Jon Harald Tangen  

Bethesda kunne by på en rekke store overraskelser under årets E3-konferanse, med bl. a. online-spillet Fallout 76 og det lenge ettertraktede Elder Scrolls VI. Helt på slutten av presentasjonen deres viste de en morsom og selvironisk video med komikeren Keegan Michael-Key som spiller Skyrim: Very Special Edition på Amazon Echo via Alexa ved bruk av stemmekommandoer, og selv om mange anså dette som en humoristisk anerkjennelse av de utallige Skyrim-versjonene, viser det seg nå at dette spillet er et legitimt Alexa-spill.

Spillet viser seg i ettertid å være et Alexa-program (som du finner på både Amazon Echo, Echo Dot og på Sonos One-høyttalerne), og aktiveres ved å si “Alexa, open Skyrim”. Alexa vil så ta deg med på et storslått eventyr i form av en interaktiv lydbok.

Dersom du ikke skulle eie en høyttaler med Alexa innebygd, er det også mulig å installere Amazon shopping-appen på iOS eller Amazon Alexa-appen på Android. Trykk så på den sirkulære Alexa-knappen nederst på skjermen (på Android) eller øverst til høyre ved kameraikonet (på iOS), og si “Alexa, open Skyrim”, og du er i gang!

About Jon Harald Tangen

Student på heltid og hobbymusiker på fritid. Setter gjerne et spill på pause bare for å nyte musikken i en time eller tre. Foretrekker en god historie fremfor prangende grafikk.