Spill.no fyller ett år!
0

Spill.no fyller ett år!

Fredag 1. oktober fyller Spill.no 1 år, men allerede på torsdag feirer vi oss selv med tidenes bursdagsfest. Vi har leid et eget utested i Oslo som vil fylles opp randen av spill- og bransjefolk. På festen vil man finne representanter fra Spill.no, Gamereactor, Sony Playstation, Funcom, Microsoft, Activision, Facebook, Ravn Studio og mange flere.

Enten du vil bare vil hilse på favorittene dine fra redaksjonen eller mingle med spillfiffen, så er dette en glimrende mulighet til å snakke spill og nyte forfriskende drikke.

Inviterer ti heldige vinnere

Vi i Spill.no elsker leserne våre og ønsker selvfølgelig at dere skal være med på festen. Vi har imidlertid begrenset med plass og vil derfor trekke ti heldige vinnere som får invitasjon til festen. På grunn av alkoholservering må du dessverre være over 18 år for å delta i konkurransen.

For å delta skriver du rett og slett en gratulasjonshilsen til Spill.no i kommentarfeltet nedenfor – og avslutter kommentaren med teksten “18+ år” for å bekrefte at du er over 18 år. Det er selvfølgelig også lov å gratulerere Spill.no selv om du ikke ønsker å delta i konkurransen.

Vi trekker fem tilfeldige lesere som får lov til å ta med seg en venn og sender invitasjonen på e-post og/eller SMS. Det vil være fotograf til stede og forevige festen. Bildene vil bli lagt ut på Spill.no en gang etter festen.

Til slutt: En takk

Til slutt: Tusen takk for støtten dere har vist oss gjennom de siste tolv månedene, kjære lesere. På bare et år er vi gått fra å ikke ha noen ansatte til å ha samlet en flott redaksjon, en gjeng utviklere og tidvis nesten 100.000 unike besøkende hver uke. Vi er i dag Norges største spillnettsted på TNS Gallup sine offisielle topplister over norske nettsteder – og fremtiden ser svært lys ut.

Derfor, bli med meg i denne salutten: Skål for Spill.no!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.