Stem på beste RPG-omslag
0

Stem på beste RPG-omslag

nov 14 Spill.no  

Nintendo har gjort det mulig for fansen å være med og stemme frem de beste omslagene for de kommende rollespillene The Last Story og Pandora’s Tower.

Stemmerett

I høst annonserte Nintendo at hele tre etterlengtede rollespill er på vei fra Japan til Europa, noe som har satt sinnene i kok hos våre amerkanske naboer. Spillene er Xenoblade Chronicles, The Last Story og Pandora’s Tower. Førstnevnte dukket opp allerede i august, til stor glede for vår anmelder som ga spillet en soleklar sekser, og det stilles store forhåpninger til de to andre.

Men før de skal lanseres på disse breddegrader, trenger Nintendo tilbakemeldinger fra fansen for å finne frem til de mest populære omslagsdesignene. De har derfor opprettet en side hvor man kan stemme på sine favoritter ved å spre svaret sitt via Facebook eller Twitter. Du kan se kandidatene og delta i avstemmingen ved å klikke deg inn HER.

Legende

The Last Story er utviklet av Mistwalker, med rollespillegenden Hironobu Sakaguchi i spissen. Sakaguchi er kanskje mest kjent for å ha laget de første fem Final Fantasy-spillene (og fortsatte som produsent på serien frem til Final Fantasy IX), det ypperlige action-rollespillet Vagrant Story for Playstation og Lost Odyssey for Xbox 360. Det er med The Last Story er første gang Sakaguchi sitter i regissørstolen siden Final Fantasy V.

Pandora’s Tower kan du se mer fra i en nylig lansert trailer for det europeiske markedet.

Se trailer

The Last Story utvikles av Mistwalker, og Pandora’s Tower av Ganbarion. Begge spillene gis ut av Nintendo for Wii, og begge skal lanseres i Europa løpet av 2012.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.