Tidenes tyverialarm
0

Tidenes tyverialarm

mai 22 Spill.no  

At fans lager halvdårlige kopier av spillfigurer og -våpen er ingen nyhet – vi har alle sett vår dose av kleine cosplayere med Cloud-sverd laget på sløyden eller Kratos-sverd av papp. Men en sjelden gang iblant dukker virkelig inspirerte verker opp, og da er det til gjengjeld verdt å sperre opp øynene.

Dyr moro

Ryan Palser har nemlig lagt en imponerende mengde arbeid i en tro kopi av de mannevonde, men akk, så hyggelige Portal turrets. Ikke bare lirer de av seg de samme lystige beskjedene som i Portal 2, men de aktiveres i tillegg av en sensor plassert i det lysende, røde “øyet” – akkurat som i spillet. Som en bonus synger den til og med den fantastiske avslutningslåta Still Alive fra det første Portal-spillet.

Palser skal ha laget kun to eksemplarer av vidunderet, og ett av dem ble solgt sporenstreks til Gears of War-utvikler og spillpersonlighet Cliff “Cliffy B” Bleszinski, som ifølge sin Twitter-konto betalte “mer enn 60 dollar” for den…

Sjekk videoen her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.