Tyrkisk utgiver skal ha det til at Cyberpunk kommer i 2019
0

Tyrkisk utgiver skal ha det til at Cyberpunk kommer i 2019

okt 03 Anders Lønning  

Ålreit, På tide å finne frem en enorm klype salt. Selskapet som står ansvarlig for den tyrkiske utgivelsen av Cyberpunk 2077 postet et innlegg på twitterkontoen sin forrige uke som sa at det etterlengtede storspillet kommer i løpet av 2019.

Til tross for at innlegget nå er fjernet, klarte den tyrkiske delen av spillnyhetnettstedet VG247 å skaffe seg et skjermbilde av tweeten

Bilkom, som forøvrig er selskapets navn, er også utgiver av Cyberpunk utvikleren CD Projekt RED’s kritikerroste The Witcher serie, så selv om dette kanskje virker for godt til å være sant for de av oss som venter, er nok ikke dette noe Bilkom bare har funnet på heller.

Spesielt ikke når man også har i tankene at CD Projekt RED i 2016 mottok nesten 60 millioner norske kroner i støtte fra den polske stat, med forbehold om at spillet ble lansert før 2019 var omme. Men med det sagt er nok ikke umulig for utvikleren å få en utsettelse om de skulle trenge det.

CD Projekt RED har ikke kommentert på Bilkom sin tweet verken ovenfor pressen eller gjennom egne kanaler ennå. Det eneste vi har hørt fra dem er at spillet kommer ut når det er ferdig.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.