Vi gir bort «Dante’s Inferno»
0

Vi gir bort «Dante’s Inferno»

feb 12 Spill.no  

Vi i Spill.no ble ganske begeistret over «Dante’s Inferno» og Dantes reise gjennom de ni sirklene av helvete er heftig, underholdende, og et godt innblikk i det originale diktet fra 1300-tallet. Utviklerne har riktignok nok tatt seg noen friheter, noe som egentlig er smart for å få det til å fungere spillmessig.

Les vår anmeldelse av «Dante’s Inferno» her.

«Dante’s Inferno» er en herlig actionfest, og selv om det kanskje stjeler en del fra «God of War»-spillene, er det likevel en strålende morsom spillopplevelse.

Gjengen over hos Neca er kanskje verdens beste på å lage actionfigurer, og de har altså fremstilt Dante på en utrolig måte.

Nå har du muligheten til å stikke av med spillet, samt utrolig kule actionfigurer. Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål.

1. Hva er etternavnet til Dante?

2. Hvem har utviklet spillet?

Premiene vi og Electronic Arts gir bort er:

2 eksklusive utgaver av spillet til Playstation 3.

2 eksklusive utgaver av spillet til Xbox 360.

5 actionfigurer av Dante, som du kan se på linken over.

Eksklusivt

Spillene vil inneholde mye ekstramateriale, en bonus DVD med hvordan spillet ble laget, masse ekstra innhold til spillet, intervjuer med utviklerne, det fullstendige lydsporet (som faktisk er veldig bra), en skissebok fra utviklingen, en historisk dokumentar, bilder fra tegneserien, og sist men ikke minst, en digital versjon av originaldiktet.

Hva venter du på? Send svarene dine til frode@spill.no.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.