Vinn The Witcher 2 med T-skjorte
0

Vinn The Witcher 2 med T-skjorte

apr 12 Spill.no  

Selv om The Elder Scrolls V: Skyrim fikk mest oppmerksomhet blant rollespillene i fjor, var mange PC-spillere svært fornøyd med PC-spillet The Witcher 2: Assassins of Kings. Spillet ble nylig nyutgitt på Xbox 360 med ekstra innhold, og vi har fått tak i tre eksemplarer vi selvsagt deler ut til dere lesere.

Monsterjeger

The Witcher 2: Assassins of Kings handler om monsterjegeren Geralts eventyr i en dystopisk og brutal fantasy-verden. Spillet er utviklet av CD Projekt Red, og høstet god kritikk da det ble lansert på PC i fjor. Vi var og tittet nærmere på Xbox 360-versjonen tidligere i vinter, noe du kan lese mer om her.

Vi har fått tre spill på Xbox 360, sammen med tre T-skjorter. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å svare riktig på spørsmålet under. Lykke til!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.