Xbox 720 annonseres i 2012
0

Xbox 720 annonseres i 2012

jun 15 Spill.no  

En kilde høyt plassert i utviklerstudioet Crytek hevder Microsoft kommer til å annonsere sin neste konsoll i løpet av de neste tolv månedene, høyst sannsynlig på E3 neste år.

Microsoft først igjen

Crytek er ifølge Videogamer godt i gang med en høyst etterlengtet oppfølger i TimeSplitters-serien, som er planlagt lansering på både Microsofts og Sonys neste konsoller. Spillet lages med CryEngine 3-motoren, som utvikleren nylig hevdet også ville kunne støttes av Nintendos kommende konsoll, Wii U.

Kilden hevder videre at Microsoft nok en gang kommer til å komme Sony i forkjøpet på konsollanseringen, og mener vi kan vente oss en annonsering av utviklingen i løpet av de neste tolv månedene, noe som lett kan bety en E3-annonsering.

TimeSplitters 4 skal ha vært demonstrert bak lukkede dører på årets E3, men ikke i spillbar form. Spillet utvikles med DirectX 11 som utgangspunkt, og lages av Crytek UK, som tidligere het Free Radical. Tidlig artwork fra TimeSplitters 4 som lakk ut på nettet da studioet ble en del av Crytek indikerer at vi denne gangen kommer til å befinne oss i Det ville vesten.

Free Radical forbindes nok av yngre spillere først og fremst med det noe middelmådige Playstation 3-spillet Haze, men de står også bak de første tre spillene i den ypperlige TimeSplitter-serien, og lagde sist flerspillerdelen til Crysis 2.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.