Bli en Bloggr, vinn TG-billetter!
0

Bli en Bloggr, vinn TG-billetter!

I går lanserte Biip.no AS – firmaet bak Biip.no og Spill.no – det nye bloggnettverket Bloggr.no. Bloggr.no er det nærmeste Spill.no kommer en «søster-side» og vi er derfor naturlig nok både stolte og glade over nyvinningen.

Blogg om spill, vinn billetter

For å feire gårsdagens vellykkede lansering av Bloggr.no arrangerer vi nå en stor bloggkonkurranse – hvor to heldige vinnere stikker av med hver sin billett til «The Gathering 2011».

«The Gathering» er verdens nest største datatreff etter Dreamhack i Sverige og har blitt arrangert siden 1992. Årets «The Gathering»-tema er «Partly Cloudly» og som alltid forventes det storinnrykk av mer enn 5.000 nerder til Vikingskipet i Hamar.

Slik gjør du

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen om å vinne to «TG11»-billetter, er følgende:

1) Opprett din egen blogg på Bloggr.no
2) Skriv et spill-relatert blogginnlegg, hvor du for eksempel skriver om hvorfor du elsker spill eller gjengir din beste spillopplevelse
3) Post linken til blogginnlegget i kommentarfeltet nedenfor

Vi går igjennom de beste og mest utfyllende blogginnleggene og kårer to vinnere 20. mars 2011. Vinnerne blir selvfølgelig behørlig annonsert på Spill.no.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.