Brütale våpen i Left 4 Dead 2
0

Brütale våpen i Left 4 Dead 2

mar 09 Spill.no  

Utvikler Double Fine Productions har i anledning PC-utgaven av Brütal Legend bidratt med hovedperson Eddie Riggs’ hovedvåpen i et tillegg til zombiespillet Left 4 Dead 2, melder Left 4 Dead-bloggen.

Heavy metal og zombier

Brütal Legend Collection byr på både gitar og øks fra heavy metal-helten Riggs, som har fått stemmen sin fra skuespiller Jack Black. Som et ekstra tiltak for å finansiere utviklingen av Kickstarter-suksessen Reds (tidligere Double Fine Adventure), har Double Fine sørget for en svært etterlengtet PC-utgave av Brütal Legend, som inntil nylig kun har eksistert for Xbox 360 og PlayStation 3. 

For å promotere utgivelsen, har Double Fine i tillegg satt seg ned med Steam Workshop, for å gjengi Eddies favorittvåpen, Flying V-gitaren og øksa (et populært kallenavn for heavy metal-gitarer). Begge brukes som håndvåpen, så det blir dessverre lite av gitarsolo-aktiverte avstandsangrep. Du kan laste ned både øks og gitar her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.