En spillpakke for de actionfrelste
0

En spillpakke for de actionfrelste

De fleste PC-spillere kjenner nok Humble Bundle, hvor herlige spillpakker kan kjøpes for hvilken som helst pris man selv ønsker å betale. Og som om ikke det i seg selv var bra nok, går til og med en del av pengene til veldedighet! Ved jevne mellomrom kommer det nye pakker, noen ganger kun bestående av indie-spill, og andre ganger av et knippe AAA-spill. Denne gang havner Humble Bundle-utgaven blant sistnevnte – Deep Silver har nemlig bestemt seg for å lage en liten ydmyk pakke bestående av noen av deres klassikere.

 

Humble Deep Silver Bundle kan skaffes her, og dersom du er ute etter litt action i spillhverdagen, kan vi ikke gjøre annet enn å anbefale den. Under følger en liten gjennomgang av innholdet i pakken.

 

Saints Row: The Third

 

Saints Row ser ut til å være en serie man enten setter pris på for sitt elleville gameplay og generell galskap, eller misliker for nettopp de samme grunnene. Her på Spill.no holdt det tredje spillet i serien dessverre bare til en treer på terningen, men Jon Cato kunne prise det for de morsomme sideaktivitetene i spillet, og underholdningsverdien av å bare kunne leke seg rundt i Steelport. Med andre ord burde ingen forvente et følelsesladet mesterverk av Saints Row: The Third, men dersom du er ute etter litt tullete underholdning, kan spillet være en trygg investering.

 

Saints Row 2

 

Mange som liker Saints Row-serien, holder faktisk Saints Row 2 litt høyere på rangstigen enn oppfølgeren. Spillet byr i hvert fall på den samme tullete underholdningen, men ikke tullete i like stor grad som treeren. Dersom man er lysten på et GTA-lignende spill med mer fokus på å kunne leke seg som en tulling rundt omkring, vil nok Saints Row 2 innfri forventningene.

 

Risen 2: Dark Waters

 

Risen 2 er også et spill som er godt likt av noen, men betraktelig mindre likt av andre. Her på Spill.no kunne vi belønne spillet med fire øyne på terningen når det kom ut, og til tross for noen tekniske feil, kunne Alexander melde om at spillet server piratfølelse i bøtter og spann. Går du med en liten pirat i magen, kan dette action-rollespillet være midt i blinken for deg.

 

Sacred 2: Gold Edition

 

Sacred 2: Fallen Angel er et action-rollespill satt i en klassisk fantasiverden, og kan i følge Deep Silver selv by på flere hundre timer med hakking, slåssing og looting. Spillet ble relativt godt motatt når det kom ut, og har en Metascore på 71. Kjøper du Humble Deep Silver Bundle mottar du tilleggspakken Ice & Blood i tillegg til hovedspillet.

 

De fire spillene som er nevnt over, mottar man uansett hvilken pris man betaler for spillpakken. I tillegg kan man få GOTY-utgaven av Dead Island, samt alle tilleggspakker til Saints Row: The Third, dersom man betaler mer enn gjennomsnittlig. Føler man seg i det virkelig generøse hjørnet, kan man betale 25 dollar eller mer, og motta det nylig utgitte Dead Island: Riptide, som en aldri så liten prikk over i-en. Her burde det altså være mye bra å hente, for en liten (eller stor) sum penger. Dersom du har lyst på litt action, er neppe Humble Deep Silver Bundle et dårlig valg.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.