Mikke Mus vender tilbake?
0

Mikke Mus vender tilbake?

aug 29 Spill.no  

Selv om Epic Mickey kanskje ikke ble så bra som mange hadde forventet (vi ga det terningkast fire i vår anmeldelse), har spillet solgt såpass bra at Disney nå vurderer en oppfølger.

Samarbeid

Oppfølgeren er ikke offisielt annonsert av Disney Interactive, men kommer vi den amerikanske nettsiden Destructoid som snublet over en brukerundersøkelse på nettet om spillet. Ifølge undersøkelsen vurderer Disney følgende titler på spillet: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street og Epic Mickey 2.

Spillet skal vistnok være planlagt både til Wii, Playstation 3 og Xbox 360 denne gangen, og en ny samarbeidsmodus der Mikke må samarbeide med kaninen Oswald vil være sentral.

I undersøkelsen fikk brukerne også fire omslag å velge blant, som du kan se her (bilde fra Destructoid):

Epic Mickey 2 er foreløpig ikke bekreftet fra Disney Interactive, men vi vil selvsagt komme tilbake med en ny sak når vi får en offisiell bekreftelse.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.