Nå starter testingen av betalingstjenesten til Call of Duty
0

Nå starter testingen av betalingstjenesten til Call of Duty

jul 14 Spill.no  

I vår annonserte Activision Call of Duty: Elite, en tilleggstjeneste til Call of Duty-spillene som holder styr på statistikk, lagspill, taktikker, nedlastbart innhold og all annen data som kan relateres til Call of Duty-serien.

Betatesting i gang

Ifølge Kotaku starter Activision nå betatestingen av tjenesten. De første invitasjonene til å teste Call of Duty: Elite vil bli sendt via email i dag til spillere som har registrert sin interesse på Activisions hjemmeside. Activision vil slippe til enda flere spillere i dagene som følger.

Så hvis du er en av de to millioner Call of Duty: Black Ops-spillerne som har meldt seg for betatesting kan det være lurt å følge med i mailboksen i dagene som følger.

Call of Duty: Elite lanseres offisielt samtidig med Call of Duty: Modern Warfare 3 8. november i år. Elite vil bli en abonnementsbasert tjeneste, men pris og endelig innhold er ikke annonsert ennå. Activision arrangerer et eget event for tjeneste 2. september der de endelige detaljene mest sannsynlig blir spikret.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.