Rainbow Six Siege vil neppe komme med en oppfølger
0

Rainbow Six Siege vil neppe komme med en oppfølger

jun 03 Alexander Lund  

Det er liten tvil om at skytespillet Rainbow Six Siege har vært en knall suksess for de franske utviklerene i Ubisoft. I såpass stor grad at de har nå hintet til at spillet vil fortsette på neste generasjons konsoller. I skrivende stund har selskapet utgitt nytt innhold for fjerde året på rad og spillere ser ut til å komme tilbake for mer.

I et interjuv til  Daily Star uttalte Rainbow Six brand director Alexandre Remy at ingen oppfølger er planlagt i nærmeste fremtid og at spillet vil mest trolig bli støttet til neste generasjons konsoller.

Videre utalte Remy at planen var at alle som har konto på nåværende konsoll skal få muligheten til å bruke samme karakter på neste generasjons konsoller.

The reason behind this is we don’t want to segregate our community between the different platforms

Rainbow Six Siege er foreløpig siste kapittel i Rainbow Six serien, basert på  Tom Clancy sin bestselgende bok fra 1998 om en multinasjonal anti-terror gruppe. Spillet ble lansert da Rainbow Six: Patriots ble kansellert.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill