Steam får norsk valuta neste uke
0

Steam får norsk valuta neste uke

okt 01 Spill.no  

Valve kunne i kveld offentliggjøre for sine norske brukere at deres butikktjeneste Steam snart får norsk valuta. Den 7. oktober skal euro-prisene forsvinne til fordel for norske kroner.

Selskapets planer om å ta flere valutaer inn i varmen ble avslørt under en utviklerkonferanse så tidlig som i januar i år, men siden den gang har vi hørt lite om endringen på valutafronten. Nå er det imidlertid klart at norske kroner vil gjøre sitt inntog om en uke, men hvordan de norske prisene vil ligge i forhold til euro-prisene gjenstår å se. Valve har tidligere blitt kritisert for å at regioner rundt omkring i verdenen har måtte betalt betydelig mer for spill enn amerikanske Steam-brukere, noe som også har vært tilfelle for europeiske brukere.

Noe som i hvert fall er klargjort i skrivende stund, er at alle som har penger i Steam Wallet vil oppleve at disse overføres til norske kroner fra amerikanske dollar, avhengig av kursen som måtte gjelde når byttet skjer neste tirsdag.

Hva synes du om at Steam innfører norske kroner? Diskuter gjerne i kommentarfeltet eller på forumets Steam-tråd!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.