The Last of Us spoilere på avveie, Part II og Ghost of Tsushima har fått nye lanseringsdatoer.
0

The Last of Us spoilere på avveie, Part II og Ghost of Tsushima har fått nye lanseringsdatoer.

apr 27 Anders Lønning  

Det var over helgen den kjedelige nyheten om at flere av, det vi antar uten å utsette oss selv for det, de viktigste punktene i historien til den langt etterlengtede oppfølgeren til The Last of Us skal ha blitt lekket på nett, noe som må ha vært spesielt kjedelig for utviklerne på gulvet hos Naughty Dog da spillet har blitt rammet av flere forsinkelser og utviklerne etter ryktene skal ha måtte gå gjennom en nær endeløs mengde med crunch for å få spillet klart til lanseringen det skulle hatt neste måned. 

Men et lyspunkt kommer når man minst forventer det, og i dag annonserte Sony at Covid-19 til tross så kommer både The Last of Us: Part II og Ghost of Tsushima i løpet av sommeren, nærmere bestemt henholdsvis 19. juni og 17. juli.

Beskjeden kommer fra den ny innstilte sjefen av Sony Worldwide Studios Herman Hulst som sier:

– Jeg vil personlig gratulere og takke begge lagene hos Naughty Dog og Sucker Punch Productions for deres bragder, ettersom vi vet at det ikke er lett å nå målstreken under disse omstendighetene. Begge lagene har jobbet hardt med å levere opplevelser i verdensklassen, og vi kan nesten ikke vente på å se hva dere syns om dem når de lanseres om bare et par korte måneder.

– Til slutt vil jeg også takke PlayStation samfunnet for deres fortsatte støtte og tålmodighet.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.