Rundt 10 nye spill vil bli avduket på The Game Awards – Ingen av dem har lekket i følge Geoff Keighley
0

Rundt 10 nye spill vil bli avduket på The Game Awards – Ingen av dem har lekket i følge Geoff Keighley

des 06 Anders Lønning  

Vi kan vente oss et realt bonanza av spillannonseringer når The Game Awards 2019 går av stabelen neste uke. Dette i følge selveste mannen ved roret Geoff Keighley.

– Vi har en mengde nye spill som kommer til å bli annonsert på showet. Det er rundt 10 stykker hvis vi bare teller med de prosjektene ingen har hørt noe om så langt.

Keighley sier videre i sin AMA på Reddit at ingen av annonseringene har lekket ennå, og at Resident Evil 3 remake som vi nå vet at er på vei, ikke er og aldri var planlagt som en av annonseringene. The Game Awards er live på tvers av 45 forskjellige streaming tjenester 13. desember norsk tid og skal vare omtrent to og en halv time.

De fleste store spillene fra 2019 sikret seg nominasjoner i forskjellige kategorier, men i kampen for den gjeveste av dem alle: Årets spill, er det Control, Sekiro, Death Stranding, Super Smash Bros. Ultimate, Resident Evil 2 Remake og The Outer Worlds som kjemper.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.