Hva er Quantic Dreams PlayStation 4-planer?
0

Hva er Quantic Dreams PlayStation 4-planer?

feb 19 Spill.no  

Quantic Dream, studioet bak PlayStation 3-spillet Heavy Rain og det kommende Beyond: Two Souls, har trolig planer for Sony-pressekonferansen, mener GameInformer.

På plass i New York

Hovedgrunnen til mistankene, som på ingen måte er bekreftet av verken Quantic Dream eller Sony, er at studiosjef Guillaume de Fondaumière nylig meldte om sin ankomst til New York på Twitter. New York blir som kjent åsted for Sonys pressekonferanse onsdag 20. februar, hvor de etter alt å dømme kommer til å presentere PlayStation 4.

Quantic Dream registrerte nylig domenet singularityps4.com, noe som kan tyde på at studioet har planer utover det allerede annonserte Beyond: Two Souls, som ble vist bort i spillbar form på fjorårets E3-messe.

Singularity er også tittelen på et actionspill fra Raven Software og Activision, som ble godt tatt imot av publikum, og som blant annet befant seg på vår liste over oversette perler fra 2010. Kjenner vi Quantic Dreams’ utviklerstjerne David Cage rett, er det imidlertid neppe snakk om en oppfølger.

Rykteflom

I morgen braker det løs i New York, og inntil det kan vi garantere at internett kommer til å bugne av spekulasjoner, rykter og påstander. Før offisielle uttalelser er på plass, er det vanskelig å skille sannhet fra løgn, så vi oppfordrer som vanlig våre lesere om å ha saltbøssa klar når de tråler nyhetsbildet i tiden frem mot pressekonferansen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.