Disse spillene solgte mest i Norge i påsken
0

Disse spillene solgte mest i Norge i påsken

apr 05 Spill.no  

Salgstallene for spill i norske butikker fra påskeuka er her, og det er vel ingen overraskelse at et visst actionspill satt til skybyen Columbia herjer på topplasseringen.

Action, plattformeventyr og strategi

Bioshock Infinite har fått strålende mottakelse over hele verden og inntar førsteplassen med den største naturlighet i lanseringsuka si. Mange valgte med andre ord å legge påskeferien sin til Columbia i år, slett ikke noe dårlig valg spør du meg. Les min anmeldelse av Bioshock Infinite her!

Rakkeren Sly har også en sterk debut på en andreplass i lanseringsuka si. Sly Cooper: Thieves in Time er ikke utviklet av Sucker Punch som skapte serien i sin tid, men det har ikke ødelagt kvaliteten på spillet mente Alexander da han anmeldte det før påske. Les anmeldelsen til Alexander her.

Lara Croft klamrer seg fast til fjellvegger i Tomb Raider, og hun klamrer seg også fast til salgslista på en sterk tredjeplass. Crystal Dynamics relansering av heltinnen har fått god mottakelse, og jeg koste meg i selskap med unge frøken Croft.

Nok et debutspill på fjerdeplass, EAs samarbeidsspill Army of Two: The Devil’s Cartel skyter seg inn på en fjerdeplass. Jeg har akkurat begynt på spillet og regner med å komme med en anmeldelse til uka. I mens kan du jo ta en titt på min sniktitt av spillet.

På femteplass finner vi SimCity, som selger jevnt og trutt etter en noe humpete lansering. Her er min anmeldelse.

De mest solgte spillene i Norge uke 13:
1.Bioshock Infinite
2.Sly Cooper: Thieves in Time
3.Tomb Raider
4.Army of Two: The Devil’s Cartel
5.SimCity
6.Luigi’s Mansion 2
7.Far Cry 3
8.Skylanders: Giants  
9.Call of Duty: Black Ops II
10.FIFA 13
11.Sniper: Ghost Warrior 2
12.Crysis 3
13.Assassin’s Creed III
14.The Sims 3: Studentliv
15.Gears of War: Judgment
16.Lego City Undercover
17.Starcraft II: Heart of the Swarm
18.Battlefield 3
19.New Super Mario Bros. 2
20.Paper Mario: Sticker Star

Lista er levert av den nordiske bransjeforeningen ANGI og baserer seg på salgstall over disk i norske butikker. Salg av digitale spill er ikke med i beregningen.

Kilde: ANGI

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.